Bedrukjeblokje Custom LEGO® abonnement: iedere maand een verrassing! Uniek & exclusief

B2B relatiegeschenken en give-aways

Een goede indruk achterlaten op een evenement, beurs en na een training of project is belangrijk. Je wil zorgen dat mensen en bedrijven niet zomaar vergeten wie je bent en wat jij of jouw bedrijf voor ze kan betekenen.

 

Met onze zakelijke oplossingen in de vorm van LEGO steentjes of minifiguren met daarop het logo en/of de contactinformatie van jouw bedrijf, val je gegarandeerd op en ben je uniek, creatief en kwalitatief ineen.

 

Bedrukjeblokje ontwikkelt zakelijke maatwerkoplossingen passend bij budget en marketingmechanisme, zoals externe relatiegeschenken en interne giveaways voor projecten, evenementen en trainingen. Wij werken hiervoor uitsluitend met nieuwe en originele LEGO® onderdelen. Al onze maatwerk oplossingen hebben custom printwerk als uitgangspunt.

 

Een LEGO steentje of Minifiguur zijn slechte enkele voorbeelden van de mogelijkheden die wij bieden. Wij kunnen ook diverse andere LEGO-producten ontwikkelen die je nergens anders vindt. Denk aan een sleutelhanger of puzzel met logo of tekst, of wellicht een minibuild. De opties zijn uitgebreid en er is voor elk budget iets creatiefs te maken.

 

Om een goed idee te geven wat je van onze B2B of B2C relatiegeschenken mag verwachten, bieden wij vrijblijvend een sample aan. Heb jij een in- of extern evenement, training of project en daar wil je een unieke gepersonaliseerde herinnering aan meegeven, dan maken wij graag een passende oplossing en heb je binnen 5 werkdagen een sample in huis!

 

De top 5 relatiegeschenk oplossingen van Bedrukjeblokje:

 

LEGO® minifiguur met gepersonaliseerde torso

LEGO® sleutelhanger met logo en/of tekst

LEGO® minibuild geïnspireerd door huisstijl, logo of slogan

LEGO® puzzel met logo en/of tekst

LEGO® bodemplaat met printwerk

 

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op en we sturen een creatief sample.

Zojuist aan wensenlijst toegevoegd
Mijn wensenlijst
Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd