LEGO® relatiegeschenken en give-aways

 

Wil je een blijvende, duurzame en creatieve indruk achterlaten? Een gepersonaliseerde LEGO® giveaway in eigen huisstijl kleur(en) met jouw logo en/of tekst kan al vanaf € 0,99 De bekende kwaliteit, de speelse kleuren en onverslijtbare karakter maken van LEGO® het ideale product als relatiegeschenk voor ieder event! 

Een LEGO sleutelhanger, minifiguur of een volledige LEGO-build oplossing inclusief bouwbeschrijving en verpakking. Wij nemen je mee op reis in de creatieve wereld van de gekleurde stenen.

Tijdens de kennismaking stellen wij de juiste behoeftevragen zodat wij binnen budget en deadline de juiste oplossing kunnen maken. Het eerste design leveren wij aan als render waardoor het eindproduct direct gaat leven.

Kleine oplossingen zoals sleutelhangers, losse onderdelen, minifiguren en puzzels leveren wij doorgaans uit voorraad en hebben een doorlooptijd vanaf eerste kennismaking tot aflevering van 5 werkdagen inclusief custom printwerk!

Om tot de beste oplossing te komen kennen wij graag het event, de ontvanger en de marketinguitingen. Daarin adviseren wij in mogelijkheden, doorlooptijden en bewaken de deadline.

Bedrukjeblokje.nl print met NEN-EN 71.3 voedselverpakking- en speelgoedveilige solvent inkt waardoor de LEGO® onderdelen niet worden vervuild, er geen afbreuk is aan de speelgoed kwaliteit van deze onderdelen en deze onderdelen veilig kunnen worden gebruikt samen met de officiële LEGO® sets.

 

 

 

 

Zojuist aan wensenlijst toegevoegd
Mijn wensenlijst
Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd